Ukategorisert

LAG DITT EGET MOODBOARD MED FARGERIKE

// annonse

Jeg er så heldig at jeg får jobbe sammen med Fargerike i forbindelse med bruk av årets farge i eksteriøret. Kunne ikke fått en bedre forespørsel, for elsker både fargebruk og trender! 😀 Årets farge, som er oransje, er en kraftfull farge som gir både energi og glede. På www.åretsfarge.no finner du masse inspirasjon til hvordan du kan bruke oransje både i interiøret og utendørs. Det er virkelig verdt en titt! 

Dere vet hvordan jeg ofte bruker moodboards for å finne en retning? Dette gjelder både til jobb i reklame og markedsføringssammenheng, til bryllupet vårt, stylinger og planlegging av hjemmet vårt <3 Dette er et verktøy jeg anbefaler alle å ta i bruk for både å unngå bomkjøp, miss-match og potensielle skilsmisser *ler* Jeg har sagt det før, men jeg og min bedre halvdel er litt på ulike planeter hva inngår innredning av huset vårt, og det er ikke noe som fungerer bedre enn å lage moodboards for å møtes på halvveien og skape et hjem sammen! Oppdraget fra Fargerike var intet unntak. De har nemlig laget et moodboardverktøy som gjør det enkelt å sette sammen en fargepalett og visualisere uttrykket du ønsker deg. 

– WHAT`s YOUR INSPIRATION? – 

Før jeg satt i gang den fysiske planleggingen av stylingen laget jeg et moodboard her som ga en god indikasjon på retningen jeg skulle velge. Jeg var så heldig å få låne verdens skjønneste naboer sin hage, i og med at vi står midt mellom barken og veden om dagen. Fargerike har for øyeblikket fokus på hvordan du kan bruke oransje som eksteriørfarge. Og ut i fra moodboardet mitt fikk jeg lov til å style hos Lene, og det var SÅ gøy! Knall oransje er en farge jeg ikke typisk ville valgt, men gud så fantastisk fint det blir, og så gøy det er å bryte helt med omgivelsene ellers. Besøk åretsfarge.no her og bli inspirert til å bruke oransje du også!

Anbefaler deg å lage et moodboard du også, det er gøy og utrolig motiverende!! Du kan dele det videre med dine venner  for å inspirere flere til å utforske denne fantastiske gladfargen i sommer. Eller så kan du gjøre det just for fun og bli inspirert og motivert til å gjøre noen endringer på interiørfronten 🙂 

Images & styling :: Elisabeth Tangen Johansen || Moodboard images :: fargerike

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply