Ukategorisert

LATE NIGHT BATHROOM TALK

// innlegget er sponset

En ting vi bestemte oss før allerede før vi flyttet inn i barndomshjemmet mitt nå i juni var at vi skal pusse opp badene. Begge to, men først og fremst hovedbadet i 1 etasje. Fra første gang jeg var utenfor Europas landegrenser, og besøkte Thailands fantastiske kultur forelsket jeg meg helt i en del av det asiatiske interiøret. Selv om spennet er enormt i et så stort kontinent er det ofte en ting som går igjen i baderomsinteriøret og det er det mørke, rene, naturlige og tropiske.

Jeg kunne definitivt ikke hatt et helt hus innredet etter denne stilens regler, men jeg er mer enn åpen for og kunne implementere elementer med inspirasjon fra denne verdensdelen inn på for eksempel baderommet vårt. Og til min store begeistring er Sindre minst like enig, for en gangs skyld! *smile*

Det er alikevel viktig for meg å få inn stilrene og minimalistiske elementer kombinert med overnevnte, så da Oras sendte meg en mail ble jeg med ett nysjerrig. Jeg har tidligere hørt om designsamarbeidet med det Italienske varemerket Alessi, som er kjent for sitt tidløse design.

Alessi Sense by Oras er et stilrent elektronisk armatur som er laget for å spare vann. Den innovative produksjonen lar oss spare vannet uten at det går på akkord med brukervennlighet og estetikk, og finnes både til bad og kjøkken. Jeg har samlet sammen en del inspirasjon fra mitt eget pinterest-moodboard til badet vårt og jeg elsker collagen nedenfor. De mørke men alikevel varme fargene tiltrekker meg. Servanten fra Oras bryter opp på en positiv måte, og jeg trodde vel aldri at en «vannkran» kunne gjøre meg så gira 😀

foto :: pinterest

Hvis ikke du allerede har fått det med deg kan jeg nevne at Oras har en spennende konkurranse gående akkurat nå hvor du kan vinne fantastiske priser fremover. Et knippe av bloggere, deriblant noen av mine favoritter har selv laget sin egen badeomsinspirasjon som du nå kan stemme på. Jeg har selv deltatt (bombe, denne jenta er glad i og vinne) og det er superenkelt. Du skal rett og slett stemme på den bloggeren du synes har den fineste baderomsinspirasjonen.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply