Ukategorisert

LET´S BE HONEST – IKKE ALLTID LIKE SORT HVITT

Images :: pinterest.com

Åh dere, egentlig har jeg energien til en tom ert akkurat nå. Er så ekstremt sliten. Så og si null trening denne uken, føler aldri jeg slutter på jobb og at døgnet har ALT for få timer. Celine er syk, men likevel pusher vi på med barnehagen for tiden strekker rett og slett ikke til for noen av oss! Møter, kurs, messe, oslo-skien-porsgrunn-oslo-skien, markedsstrategier, analyser, målinger og budsjetter… kjole og høye hæler på jobb… Sand i håret og snørr på kjolen, tonnevis av smuler på gulvet og baby bæsj på hånda når jeg kommer hjem!

Ingenting i livet gjør meg mer lykkelig enn sistnevnte ♥ Uansett, Livet er ikke alltid like sort/hvitt og perfekt som det tilsynelatende kan virke som til tider. Ja, badet mitt flyter over av skittentøy, og det som er rent rekker vi ikke brette. For øyeblikket måker vi oss vei for å sette oss på do. Skal jeg le eller skal jeg gråte?

Sindre har dratt til Oslo for et personlig ærend, og jeg reiser inn i morgen. For øyeblikket sitter jeg med hodet i hendene mitt på gulvet forran peisen blant 10 000 duplo klosser og har mest lyst til å gråte litt mens jeg skriver dette. Noen ganger, når man pusher seg selv akkurat passe hardt mens formen ikke er på topp, og kroppen mangler mengder med jernlagre, når tragiske ting skjer i livet bare et steinkast unna, samtidig som du ser den store kontrasten av et barns glade øyne når julegranen i byen tennes- DA kan man ikke gjøre noe annet enn å gråte!

Bekjente som har fulgt bloggen min en stund spør ofte; «hvordan klarer du alt?» «hvordan rekker du alt?» «Hvordan har du tid til å ha det så ryddig hjemme samtidig som du gjør alt annet?» Sannheten er at jeg ikke rekker alt. Så LANGT der i fra. Jeg er ingen superwoman. Jeg er bare en supermom, som alle andre mammaer og pappaer der ute. Vi er hverdagshelter, forbilder og unike mennesker for enda mer unike barn ♥ Jeg er så takknemlig for å få lov til å være en mamma, og jeg beundrer hver og en av dere som er foreldre. Det er en jobb. Verdens beste jobb. Og det var så fint når det var kun den jobben jeg måtte konsentrere meg om:)

Anyways… For øyeblikket søker jeg inspirasjon til kontoret. Endringer skal utføres, både for dere, men mest for meg selv. Jeg er lei…igjen! 🙂 Dessuten er det SÅ godt å ha noe håndfast som ikke er annet enn perfekt i mine egne øyne når alt annet rundt en spiller på ganske skurrete linjer.

Nå skal jeg gå å sove litt. Trøtt. Slapp. Over. Ut.

#industrial #industriell #magasin #design #designinteriormagazine #magasin #stål #betong #marmor #marble #diy #diymarletable #creative #interior #interiør #styling #kreativ #hus #hjem #stue #loftstue #skråtak #ikea #pute #bråkig #lampe #gul #sort #hvit #home #grønt #planter #grafisk #nordisk #moderne #nordic #inspirasjon #inspiration #interiur #newyork #bolig #norway #norge

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply