Ukategorisert

LET´S TALK IN BED

//reklame

Soverommet er et rom det er lenge siden jeg har vært fornøyd med. Når vi nå skal flytte kan jeg ikke annet enn å innrømme at jeg ikke gidder å legge så mye arbeid i det soverommet vi har. Jeg ønsker heller å bruke mer energi på å virkelig planlegge det nye soverommet godt. Veldig godt!

Det er mye jeg og min bedre halvdel er uenige om, men en ting er sikkert, så fort pengene strekker til skal vi investere i en ordentlig seng. En av mine nærmeste venninner jobber på Skeidar og da jeg for noen år siden fikk en utredning om hvor viktig det er å velge riktig seng i forhold til eventuelle helseplager senere i livet fikk jeg en liten tankevekker. Visste du for eksempel at vi mennesker bruker i gjennomsnitt over 20 år i sengen? Altså, 20 ÅR! Det er lenge det. Jeg har derfor lært at ved valg av riktig seng så minsker man skade i rygg, og spesielt slitasje på sllimposer i ryggraden. Og helsa vil vi gjerne beholde begge to, så tenker man langsiktig er det jo faktisk en liten pris å betale. En investering, rett og slett!

Vi følger stadig med i markedet, og prøver å se etter noe som kombinerer både pris, komfort og design. Da jeg kom over verdensnyheten fra Skeidar som du ser over  ble jeg positivt overrasket. Elsker den stilrene looken og det er ikke uten grunn at sengen heter Wonderland. Du står nemlig fritt til å leke deg med både kombinasjoner, tekstiler og teksturer. Du kan rett og slett style og designe ditt eget Wonderland *klappeihendene*.

Fargeskalaen på soverommet begynner også å nærme seg mål, og det ser ut til at vi kommer til å gå for et mørkt rom med en touch av urban jungel og hvite eller lyse gulv. Gleder meg så enormt mye til å ta dere med på en spennende reise det året her!! 😀 Har et utrolig spennende samarbeid på gang i forhold til soverommet og farge generelt, så tror vi kommer til å ende opp med et fantastisk resultat i det nye huset.

– IN LOVE WITH A BRIGHT FLOOR –

Bilder: Skeidar // Wonderland // pinterest

Hvis du også ønsker deg ny seng kan jeg med glede fortelle deg at Skeidar gir bort Verdensnyheten Wonderland Adaptive helt gratis!! Alt du trenger å gjøre er å klikke HER og svare på noen få spørsmål.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply