Ukategorisert

m i l l

// innlegget inneholder sponset produkt

Jeg har lenge lidd for skjønnheten hva angår interiør og design. Som med mye annet når ting ser veldig bra ut, fungerer det ofte desverre ikke like godt. Bare se på varmepumper for eksempel- en enorm eggehvit ( !! ) plastkloss som skal plasseres midt på en vegg. Altså, jeg grøsser av tanken, men jeg grøsser enda mer av kulden som kommer inn i et hus uten en varmekilde. Så da Mill Heat spurte om de kunne få lov til å sende meg en av deres nyeste oljeovner var jeg ikke sen med å takke ja! Jeg har nemlig fått nyss om deres fantastiske stilrene design på blant annet panelovner tidligere.

Endelig en produsent som har skjønt det! I posten kom nemlig en funksjonell for ikke å snakke om designmessig riktig varmeovn. Hvor kult er det ikke at de har klart å skape et produkt vi dødlige faktisk craver etter for å bruke i stylingen av hjemmet vårt, fremfor de grå kjipe oljeovnene du helst vil hjemme bak veggen slik at ingen kan se men alle kan føle det. Varmen.

Mill Heat har en rekke stilrene, kostnadseffektive og ikke minst utrolig funksjonelle varmekilder, og jeg anbefaler deg å ta en titt på hele utvalget her.

 

Dere som følger meg på snap (pureinterior) fikk kanskje med dere at datenight ble byttet ut med maling i går. Ikke helt bra, men veldig nødvendig! Dessuten reiser vi avgårde til Oslo hele neste helg, så vi tenkte vi kunne spare det til da. Svigers kommer på besøk for å passe lille den helgen og da må både gjesterom og soverom være på plass. Jeg holder nå på med andre strøket inne på soverommet vårt og la meg bare presisere- det blir så kult!!! Nudefargede vegger og kritthvite gulv fra Nordsjø, kombinert med hvite møbler, sorte detaljer og etterhvert hvite spotter i taket. Iiiih, som jeg gleder meg til å vise dere. Malegleden er tilbake- for sure! Den ble bare litt dysset ned av ekstremt travle dager og maling av huset utvendig (not my favourite…)

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply