Ukategorisert

MEN IS MEN, WHAT TO GIVE THEM?

Sponset innlegg

 

Meg: Sindre, hva ønsker du deg til jul i år?

Han: hmmm…nei, jeg vet ikke… en R8 da!

Å kjøpe julegave til mannen som A:: har alt eller B:: kjøper seg det han har lyst på med en gang fordi han ikke klarer å vente, er tilnærmet lik umulig! Jeg har vokst opp i en familie med 4 fantastiske brødre og pappa som alle er flinke på mye og på hvert sitt, men er det en ting de har felles alle sammen så er det at de ikke klarer å si hva de ønsker seg.

Dog er det en ting som alltid faller i smak og som virkelig blir brukt, og det er tøffe klassiske t-shirts. De fleste menn har godt av en oppfriskning i garderoben i blant, og hvis mannen din, broren din, pappan din, svigerfar eller bestefar er like lite begeistret for å sette foten innenfor dørene på kjøpesenteret som det mannen min er, vil dette være den PERFEKTE GAVEN!!

Son Of A Tailor er et online skredderi som tilbyr 100% skreddersydde gaver under juletreet. Nettbutikken tilbyr t-shirts i økologisk bomull som blir sydd direkte til mannen av dyktige skreddere. Du får selv være med å designe t-shirten og som verdens første online skredderi for t-shirts, gir Son Of A Tailor deg faktisk tilpassnings garanti.

I forbindelse med julen som befinner seg rett rundt hjørnet har nettbutikken laget tidenes råeste gaveeske. Kun dager etter bestiling dumper esken, godt innpakket, ned i postkassen din klar til å legges under treet! på innsiden ligger alt man trenger for å skape den perfekte t-shirten – nemlig et målebånd 😀 Resten av handelen foregår der min bedre halvdel trives best –

O N L I N E!;)

Siden det er en viss fare for at Sindre er innom bloggen min er det ingen tvil om hvem jeg skal gi dette gavekortet til! Både brødre og svogere, de 4 jeg hadde igjen på innkjøpslista for i år (i år som i fjor- alltid like vanskelig).

Det koster kun 499,- og for øyeblikket er det gratis frakt. Ønsker du gaveesken du ser over må bestilling skje før 14 desember, men man kan bestille online gavekort helt frem til lille julaften. Årets julegaver √ CHECK

 

Stem på Meg

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply