Ukategorisert

MITT B E S T E INTERIØRTIPS

Åååh, jeg skulle så gjerne vært på gave- og interiørmessen denne helgen, men noen ganger strekker rett og slett ikke tiden til. Har alt for mye spennende på gang, og med mange baller i luften er det viktig å holde en fin balanse.

Dere, en annen ting jeg bare MÅ tipse dere om er verdens heftigste malebutikk. Shitt!! Jeg simpelthen e l s k e r hele fargekartet. Skal love dere at jeg ikke blir sen med å ta turen over grensa for å finne noen nye favoritter!! 😀

Når jeg har møtt opp på intervjuer som omhandler interiør blir jeg ofte spurt om hva mitt beste interiørtips er? La meg bare si dere en ting, du finner ikke et bedre råd enn dette-  m a l i n g. Uten tvil. MAling i alle regnbuens farger, og en god kombinasjon blandet inn i et spennende fargekart eller min personlig favoritt- pantoneviften!

Å bytte farge på vegg er undervurdert. Mange tenker kanskje det er stress, eller ønsker ikke å forandre på veggene men heller på inventaret. En annen farge på vegg kan gjøre underverker både for rom og inventar.Det går fort, det er forholdsvis rimelig og kan endre et helt rom, for ikke å snakke om en hel stil.

Images :: alcroEt lite utvalg av noen favoritter. Elsker de duse tonene. De har noe… mystisk (!) over seg. Samtidig er Såpe (nummer 2 fra bunn) en must have farge for meg i år.

I am in love♥

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply