Ukategorisert

MORNING TALK

God morgen dere. Onsdag allerede- shitt så fort dagene flyr. Det bare dukker opp 10 000 ting som kommer i veien for treningsplanen min denne uken så foreløpig står vi 3-0 i form av 3 dager – 0 økter. Bah… utrolig kjedelig, men Sindre har hatt mye grytidlig eller sen jobb også har vi hatt et hus vi har tatt oss av. Krysser likevel fingrene for at jeg skal få tid til å presse inn en økt senere i kveld.

– MORNING LIGHT –

Kryss fingrene sammen med meg for visningen i dag da dere!♥ Vi trenger litt hell og lykke i et noe rolig boligmarked om dagen. Grenland er vel ikke akkurat kjent for å ha det heftigste bolimarkedet i vårt lille land. Det er helt utrolig hvor stor psykisk påkjenning det er å ha en slik avgjørelse og ansvar hengende over seg. Det er jo en stund siden vi la det ut, og jeg merker med ukene som går at det tynger underbevisstheten noe så enormt. I tillegg vimser jeg rundt etter både mine truser og Celines sokker om dagen. Føler vi bor i en boks som står på vent. Alt er liksom litt…kaotisk?! Vi vet jo hvor vi skal flytte og det eneste som mangler er å signere kontrakten og betale pengene, så det er klart at vi ønsker å gjøre dette så fort som mulig. Det er rart hvordan psyken omstiller seg når man først har tatt en slik avgjørelse.

Hjelpes, dette ble seriøse greier… også før jeg har rukket å komme meg gjennom dagens første kaffekopp a gitt, hehe! Må hive meg rundt- skal snart avgårde. Vi ses senere ♥

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply