Ukategorisert

MOUNTAIN BOUND

Åååh, hallo! Vi har kost oss sååå på tur. Vi snakker fjolls til fjells all the way! 😀 For en herlig gjeng med mennesker ♥ Vi var der i forbindelse med 30 års dagen til Julie, en venninne, og alle hadde med seg sin bedre halvdel mens vi lot kidsa bli hjemme. Eller rettere sagt hos svigers. De bor jo i Flå, så å slippe av og på småtrolla på vei opp til Geilo var lett som en lek. Vi har brukt dagene på å gode samtaler, mye latter, nydelig mat og drikke, snowboard, slalom, langrenn, jaccuzi og hverandre. Sistnevnte var det viktigste <3 Dette var akkurat det jeg trengte nå. Nei, ikke mer snø! men en real avkobling og snø i et miljø der det faktisk hører hjemme.. på fjellet! haha. Noen ganger undrer jeg meg over at jeg i det hele tatt flyttet hjem fra Oslo så himla glad jeg er i asfalt! Meeen så er jeg så glad i roen man får utenfor byen også og det var vel det og oppvekst for barna som trakk det lengste strået. 

Anyroad, hvor deilige er ikke fargekombinasjonene på bildene over? Det serviset fra By On bruker jeg helt seriøst til absolutt alt. Det er så grovt, men samtidig så fint i linjene så det skaper alltid en perfekt kontrast- uansett anledning. 

Jeg håper dere får en magisk søndag, også vil jeg bare takke hver og en av dere for at dere klikker dere inn hit. Det er så utrolig stas og virkelig en sann glede å kunne dele hverdagen med dere ♥

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply