Ukategorisert

NÅR JEG FØLER MEG UINSPIRERT


– TIME FOR BREKKIE –

…stikker jeg inn til nærmeste storby, går på kafè alene, nyter folkelivet, vindusshopper og lar meg inspirere av omgivelsene. For en deilig helg dere! Torsdag kveld ble brukt på kundekveld hos NORD i Skien sammen med en venninne, etterfulgt av en kaffe på Strøm. Så deilig å komme ut av rutinene mine og gjøre noe annet ♥

Tidlig fredagmorgen dro jeg inn til Oslo for et møte med en god kunde av meg. Litt alenetid ble det likevel tid til mellom slagene. Elsker å vandre rundt i tigerstaden og bare ta inn inntrykkene rundt meg. Det er virkelig det rareste som fort kan inspirere meg 😀 Og rett som det var kom jeg hjem proppfull av energi og planla både innkjøp til badet vi skal pusse opp i tillegg til at vi la en plan for hele oppussingen. Endelig! Vi trenger overskuddet og motivasjonen begge to for å starte på prosjektene og da er dager som dette SÅ viktig.

I dag er det duket for familiesøndag. Vi skal bruke dagen ute og prøve å få opp minidrivhuset fra Ikea. Det er jo fort på høy tid å sette i gang med plante sesongen. Å herlige helg ♥ Hope you have a good one!
 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply