Ukategorisert

NIB UTFORDRINGEN :: LYSERE TIDER

Hallais! 😀

Nå har jeg akkurat satt meg ned etter en liten bytur med jenta mi, sammen med en venninne og datteren hennes. De to små er til å spise opp… selv om det noen ganger er et prosjekt å ta de med kan man ikke annet enn å smelte når de sitter der å deler en softis, klemmer hverandre og kommuniserer på sitt eget lille språk. n y d e l i g.

Dere, det er januar og årets første NIB utfordring. Denne måneden er det lys som er i fokus, noe som passer ypperlig i denne mørke tiden vi er inne i. Rettere sagt går utfordringen ut på hvordan man lyssetter hjemmet. Malte spisebordet for anledningen da jeg ønsket å gi den rette vårlige stemningen til stylingen.

Med noen maling rester av French Manicure blandet sammen med CHI fra Jotun kom vi frem til dette resultatet. Nude look med en touch av rosa. Med sorte, hvite, grønne, naturlige og metalliske detaljer føler jeg vi er der vi ønsker for å tyv starte våren litt 😀 Får nesten litt Bloomingville vibber av det hele 🙂

Er fremdeles over the top in love i Arne Jacobsen lampen min. Årets siste, og beste kjøp! Kort fortalt kan jeg ikke få nok lys. Eller lamper! Ikke bare er det nødvendig for å lyse opp hjemmet rikelig nok på kveldstid, men for meg er lamper en kunst i seg selv.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply