Ukategorisert

SETT DITT PERSONLIGE PREG PÅ DET

Sett ditt personlige preg på det. Hvordan? Dra i designbutikker, søk på nettet og sjekk ut dine inspirasjonskilder for å se hva du ønsker deg. Deretter anbefaler jeg deg å dra på bruktbutikken eller på et loppemarked for å se om du kommer over noe gammelt skrot du kan gjøre om eller kanskje du er så heldig at du finner noen designperler, sånn som jeg har vært de siste gangene. Likevel blir jeg aldri fortrolig med å ha de akkurat som de er. Jeg liker å skape mitt eget preg på det for å få det til å passe inn i min personlige stil.

Jeg var ikke sen med å dra med meg disse to designperlene hjem fra loppis da jeg først kom over dem for snart 1 år siden. Selv om jeg hadde sett for meg HUNTER stolene og tidenes kuleste skinn armlener, var det noe ved disse to som gjorde meg småtent. I tillegg var prisen på 200,- stolen helt upåklagelig og latterlig billig.

Likevel har de stått litt i veien helt siden vi flyttet inn på Limi. Kjekt med sitteplasser, for all del, men jeg ønsket meg norsk vintage design som gjorde mer ut av seg enn å kun fungere som ekstra sitteplasser i stuen. Jeg har heller aldri blitt helt fortrolig med putene i stolene. Det er for lite stramt for meg og litt for retro. Jeg digger det rustikke industrielle når det kommer til interiør, men er forsiktig med objekter som gir meg litt for mye retro følelse. Ikke at dette ikke er fint, men det passer ikke inn hos oss. Humøret, stilen og menneskene jeg og mannen min er hører ikke sammen med den type stilsort.

Derfor bestemte jeg meg for å gjøre noe med dette sist uke. Mens hele stua ble snudd på hodet fikk stolene sin egen hedersplass i en mer clean og industriell ramme. Jeg tok ut putene slik at det stramme skinnet som holder stolene sammen kom frem. I tillegg la jeg i noen villsau feller i gråsort sammen med den røffe skinnputen jeg kjøpte på salg hos Home&Cottage sist uke.

Resultatet? Elsker det. Simpelthen eeeelsker det!! Hva synes du?

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply