Ukategorisert

SUMMER PREPP!

1 juni dere, og kan med tungt hjerte si at været ikke er noe å skryte av. Det blåser sur storm på utsiden, og for øyeblikket rister det så mye i vinduene at min lille elskede klamrer seg fast i meg, stiv i blikket. Veeel, vi får håpe det tar seg opp! 🙂 Uansett er jeg godt i gang med summer prepp, og har tenkt til å legge 5 økter bak meg denne uken. Det er mandag, og mulighetene er mange. Det handler bare om å ta tak i de. 

Kjenner jeg er litt satt tilbake på abstinenser etter sukker i dag. Etter 2 uker uten (stolt av meg selv ass) unnet jeg meg 70% mørk sjokolade med havsalt i helgen. Og til og med det skapte avhengighetsfølelsen igjen, så denne uken skal jeg bare holde meg unna. Punktum. 

La meg spore inn igjen…. I forbindelse med flyttingen tar jeg en skikkelig skapdetox. Det er sååå deilig å bli kvitt gammelt, og få inn litt nytt! Blant annet skal denne bikinien fra Calzedonia snart frem i dagens lys og er en av tingene som flytter inn i skapet nå mens annet sier takk og farvel. Hello J U N E, I am ready! 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply