Ukategorisert

SWEET CHRISTMAS

annonse

Denne uken skal vi ut på Plantasjen for å speide etter årets juletre. Tro meg, det er ingen enkel oppgave. Jeg er nemlig helt brutalt nøye når det kommer til å finne tre, haha. Jeg har blitt bedre med årene men du finner meg fort 2 timer på en plass etter å ha saumfart de samme treene om og om igjen. Jeg har, heldigvis, blitt bedre med årene og lar ungene være delaktige, men til syvende og sist ender det ofte opp med det jeg har sett for meg. Uff- det er ikke greit vet du- samtidig er det noe av sjarmen. Ulrik og Sindre som blir megalei av å vente og jeg og Celine som brenner runder blant skogens fineste grønne trær.

Der som kjenner meg vet at jeg elsker et skikkelig «donald tre». Altså et tre så stort at det er et mareritt å få det inn- og ut av hus. Så fyldig at jeg kan legge lag på lag med alle julens fineste kuler.

Snakker om julekuler. Altså, har du vært på Plantasjen i år? Jeg skriver ikke dette kun fordi jeg jobber med dem, men altså FOR et enormt løft. De har tatt jula til nye høyder i år og har de fineste julekulene jeg har sett på lenge. Både de klassiske og de sukkersøte kulene her som vi bestemte oss fo å pynte minitreet i spisestuen med. Passer virkelig heeeelt perfekt inntil den lekne blå fargen vi kjører på spisestuen <3

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply