Ukategorisert

TAKE BROADWAY HOME

Selv om skrift i interiøret, ordtak på plater med duse blomster i bakgrunn og sitater på puter hører den shabby stilen til skal man ikke kjimse av bokstavtrenden i seg selv. Senest i fjor stormet bokstavtrenden til Arne Jacobsen fra hjem til hjem over hele Norge. Selv om dette er noe oppbrukt tror jeg selve trenden med bruk av rene, minimalistiske bokstaver laget med stram font og nordisk preg vil fortsette.

En annen ting jeg har enda større tro på i år enn i fjor er VEGAZ letters, neon letters og LIGHT BOX skilt. Jeg tror det er på tide å bringe BROADWAY HOME og tilføre noe maksimalistisk til det minimalistiske.

Alle har sin egen personlige stil. Det er det som er så fint med både interiør og mote– ingen blir helt like. For uansett om du kjøper akkurat det samme antrekket som venninnen din eller akkurat den samme sofaen blir det ikke likt på kropp eller i hjem. Man setter alltid sitt eget preg på interiøret på samme måte som man skaper sin egen stil inspirert av andre, mote, trender osv. Det viktigste er at man føler seg komfortabel i sitt eget, om det så er sitt eget hjem eller med sin egen stil.

Personlig har jeg aldri hatt noe stort forhold til den super shabby chic stilen som stormet markedet for noen år siden, og noe som aldri kom seg opp på veggene her hjemme var skilt med ordtak om hvor god maten er, hvor god kokk du er eller hvor viktig det er å smile hver dag! *smile*

Derimot klikket jeg nettopp Marquee bokstaven W hjem i posten!! *hyl* Har siklet på denne så lenge, men da vi ikke har hatt noen plass til det (!) har jeg drøyd det. Som min kjære sier- noe må ut hvis noe annet skal inn. Og hvilken måned i året er bedre enn januar til akkurat dette? Blanke ark- ny start. Dessuten er det ingenting som er finere til hvitt gulv, brukt lær, cognac skinn, sort, grønne planter og murstein – HEI INDUSTRI, snart skal vi møtes!! 😀

Photo :: marquee.no ll bxxlght.com

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply