Ukategorisert

TILBUD PÅ DET NYE

I helgen tikket den nyeste utgaven av magasinet DET NYE ned i postkassen min. Med et bredt innhold av blant annet mote, skjønnhet, trening, reise og interiør er dette det ultimate «time out» magasinet. I en stressende hverdag finnes det ikke noe bedre enn å sette seg ned, og koble helt ut med en kopp kaffe og 114 sider ren nytelse.

Man kan vel si at jeg er en magasin kind of girl. Skal jeg lese en bok må jeg virkelig manne meg opp! *ler* Bilder, heading og avsnitt pakket inn i grafiske former passer meg mye bedre.

I denne utgaven kan du blant annet lese om trenden vi går i vente. Jeg ser frem til en sporty vår uten mye dill dall! Den enkle stilen krever en god basisgarderobe og tillater (min favoritt) behagelig fottøy, som sneakers. Got to love it 😀

Vil du lese mer om vårens trender og få med deg smykkedesigner Jo Riis Hansens fantastiske hjem og stil, kan jeg tilby deg et knalltilbud. Nå får dere nemlig 5 utgaver av Det Nye + stor toalettmappe fra Lulu?s for kun kr 199 (+ porto kr 49 for gaven)

Toalettmappen fra Lulu´s til en verdi av kr 399, kommer i fargen «iris», og er perfekt for blant annet reiser eller til baderomshyllen om du vil.

Ønsker alle en fiiiiin mandag her jeg sitter med en kollega på overfarten fra Horten til Moss. Quality Son neste og spennende kundemøter står på menyen!

/sponset innlegg

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply