Ukategorisert

TREND TALK :: GREEN

G R Ø N T.

Som i grønne flater, grønne planter, grønne teksturer og grønne tekstiler.

Selv om Blågrønn var fjorårets farge hos fargerike Norge, tror jeg vi vil bli å se mye grønt i norske og internasjonale hjem fremover. De ulike nyansene av grønn fargen gir en organisk og naturlig følelse det er lett å relatere seg til. Det skaper en rom følelse og energi det er vanskelig å hente opp andre steder.

G R Ø N T faller innunder en kommersiell fargepalett med bred appell som har lett for å nå både deg og meg. 

En farge er å finne i utallige nyanser, og henter man opp fargebibelen er det lett å gå seg vill i en fargerik jungel. For meg er grønt i form av både farge og produkter tiltrekkende og spennende for øyet. Det er ikke uten grunn at man blir våryr når knoppene på trærne skyter fart om kapp med solen som klatrer oppover på himmelen 😉  

Den grønne paletten er fantastisk å kombinere med duse- grå og rosa eller hvite nyanser, samt mørkere farger som sort og blå. Kombinasjonen av grønt og metalliske elementer er som skapt for hverandre og slår sjeldent feil. Ønsker du å være på den sikre siden og ikke «slå deg for mye løs» på interiørfronten anbefaler jeg å dra inn enkelt elementer istedenfor store flater. Kombiner for eksempel store grønne 80-talls planter sammen med gull og kobber, sort og pastell rosa.

Images :: pinterest.com

Mens det rustikke preget av drivved og den ultra feminine shabby chic stilen er på vei ut, formes nå mange hjem i en helhet av strammere linjer, med et klassisk og tidløst preg.

Selv valgte jeg å gå for fargen Lofoten  på denne tiden i fjor. Per dags dato sier dette bildet alt! Dette er en MÅ-HA farge som jeg gleder meg til å anvende sammen med røffe industrielle elementer. Forhåpentligvis i nytt hus…. ganske snart 😀 *H Y L*

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply