Ukategorisert

V I T A M I N BOOST

// Innlegget inneholder sponsede produkter

– SMOOTH START –

Da vi først våknet klokken 0900 i dag var både jeg og mannen like ødelagt som lillemor. Jeg hadde mine misstanker da jeg hentet henne i barnehagen i går og de nevte at hun hadde vært veldig urolig og ukomfortabel tidligere på dagen. Nå ligger lille rett ut under dyna på den ene sofaen og jeg rett ut på den andre. Vi var virkelig oppe i heeeele natt på grunn av uroligheter, magevondt og høy feber.

Så ingenting var bedre enn å starte dagen med en skikkelig vitaminboost for å holde sykdom og vondter vekk fra resten av huset. Er virkelig ikke klar for en ny runde allerede, men kunne selvsagt gitt alt for at lille var bra!

 

Det er ikke mye jeg får inn i den lille kroppen når hun er ute av seg, men denne er en slager. Du trenger;

Frosne bringebær
Appelsin
Blåbær eller blåbær biola
en halv banan

Miks alt sammen i en blender og vips så er det ferdig. Jeg bruker som regel blåbær biola for å få litt veske, alternativt kan du bruke ferske eller frosne blåbær og litt vann/melk eller appelsinjuice. For å gjøre litt ekstra stas på gullet mitt serverte jeg i de nye glassene mine fra PUIK ART. Fikk en pakke fra de i posten sist uke, og jeg ELSKER virkelig kvaliteten på produktene deres, i tillegg til en original, kul utforming. Gjennomført, stilrent og kvalitetspreget er noe av det første som slår meg. Og når jeg leser mer om konseptet skjønner jeg hvorfor. Det er et lite team som håndlager og utformer produkter på vegne av unge grûndere og skapersjeler. Dette er jo et helt fantastisk konsept.  Puik Art hjelper nemlig unge lovende designere med å lansere deres eget design *klappeihendene*.

Nå skal mini prøve å sove litt på sofaen mens jeg skal bla igjennom utallige magasiner jeg ikke har rukket å ta fatt på den siste tiden *smile*. Håper dere får en fin ettermiddag kjære lesere!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply