Ukategorisert

VÅRENS NØKKELORD

Natur, grønne nyanser og tradisjon.

Som nevnt tidligere fikk jeg dessverre ikke mulighet til å ta turen inn på gave-og interiørmessen sist helg. Derimot har øynene vært opp og ned på utallige nettsider for å få med meg oppdateringene derfra.

 

Boligpluss, blant mange andre melder om naturlige elementer som ull, skinn, treverk, keramikk, kobber og jern. Dette er bærekraftige elementer som vi ofte finner i Skandinavisk design. Det skaper et naturlig og nøytralt uttrykk med nok tyngde til å ha lang levetid i markedet. 

Et annet nøkkelord en bør bite fast ved er grønt. Jeg har skrevet et innlegg om dette tidligere i forbindelse med at dette er hva jeg personlig har stor tro på for året 2015. Organiske elementer både i interiøret og i matveien følger oss videre også i år. Keramikk, grønne planter, marmor, sarte grønne nyanser på vegger og møblement eller på gulv for den saks skyld. 

 Sist men ikke minst tror jeg tradisjon vil bli en av årets hotteste trender! Det er allerede i vinden å skape sitt eget, gjerne noe helt ulikt fra hva alle andre har. Det å ta vare på gamle tradisjoner og bringe norsk design inn i interiørverdenen står høyt på listen for mange interiørelskere. Selv er jeg fullstendig obsessed med å få tak i 2 «Hunter» stoler designet av Torbjørn Afdal på 60 tallet. Takk gud for loppis sesongen 😀 

images :: boligpluss

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply