Ukategorisert

WALL OF GREEN

// Inneholder sponsede produkter 

God morgen fra kjøkkenet! Familiens smlingspunkt og der man (les jeg!) starter dagen. Kaffen står på trakteren og imens tenkte jeg at jeg kunne gi dere en aldri så liten kjøkken oppdatering. 

– HANG THEM UP RIGHT WHERE YOU CAN SEE THEM – 

I Carries tilfelle i SATC gjaldt overnevnte sko, i mitt tilfelle snakker vi om grønne vekster. Jeg fikk tilsendt disse pottene fra Verti Plants rett før vi flyttet og har endelig fått de opp fra flyttelasset! 

De rene linjene passer meg ypperlig. Vi har nemlig bestemt oss for å beholde det organiske og varme uttrykket på kjøkkenet, enn så lenge. På tross av dette er det mye som gjenstår. Vi mangler fremdeles spisestoler og alle kjøkkenhåndtakene skal byttes ut med sorte lærreimer for å skape en litt mer edgy look. Også er jeg stadig på utkikk etter det perfekte gulvteppet 😀 Kanskje jeg rett og slett skal gå for House Doctor sitt.. Litt oppbrukt kanskje men det hadde passet perfekt inn i settingen. Veggen langs vinduene har vi malt i fargen M2.09.36 fra Nordsjø maling, i tillegg til en liten kontrast med tavlemaling inne i kroken. So far- so good! 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply