Ukategorisert

WEEKEND SNAPSHOTS

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Oh hello! Lovet en snapshot oppdatering og jeg er en person som stort sett holder mine ord- so here we go. Kom akkurat hjem fra byen etter å ha handlet inn årets julegave til lille jenta vår. Et rosa perfekt lekekjøkken jeg vet hun kommer til å forgude. Hun elsker nemlig å styre rundt med babyene sine mens hun lager mat til dem og «kaff» til mamma og pappa, som tilsynelatende er kaffe. Haha, så veslevoksen da!

Anyroad, tidlig lørdag skrapet jeg hvit rim fra rutene før jeg skrudde på julemusikken og rettet snuten mot Oslo. Veien over Siljan er faktisk helt uvurderlig på sånne dager. Lyset, freden og naturen lar tankene mine løpe fritt. Da jeg kom inn til Oslo fikk jeg lesset av meg hos Jennymor før vi tok en liten cityraid og jeg, blant annet, fylte bæreposene hos Granit!;D Digger de brune medisinflaskene som du ser på bildet over. Prisen? 49,- for den største! Got to love it.

Processed with VSCOcam with hb1 presetProcessed with VSCOcam with hb1 presetProcessed with VSCOcam with j1 presetfoto :: Elisabeth Halbjørhus / Henriette Amlie Kalbekken

Kvelden feiret jeg sammen med fantastiske jenter i forbindelse med Henriettes bursdag! Nye flotte bekjentskaper og galskap på høyt nivå. Akkurat sånn jeg liker det! ;D På tross av at kamera ble med, hadde jeg som alltid det alt for gøy til å ta meg tid til å ta bilder, lånte derfor dette bildet av skjønnheten selv.

Ha en fin kveld da dere. Ses i morgen 😀

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply