Og der kom sommeren. Bare tre uker for sent, men jeg klager ikke! Sol er deilig uansett når på året den kommer. Til Celines store skuffelse var fryseren tom for is i går, jeg slang derfor sammen en hjemmelaget oppskrift jeg har hentet fra Caroline. Med noen små justeringer, selvsagt ;D
Jeg er nemlig over gjennomsnittet glad i kanel, så jeg delte derfor oppskriften opp i to. Here we go;
DU TRENGER:
4dl. Kokosmelk
1 dl. Kremfløte
1-2 dl tørr kokos
1 lime
Frisk mynte (kan sløyfes)
Ca. 1ss Sukrin gold
Ca. 3ss Sukrinmelis
Kanel
Bland sammen kokosmelk, kremfløte, kokos og sukrinmelis med en blender eller stavmikser. Dersom du ønsker å lage både limeis og kanel is deler du grunnoppskriften opp i to boller. Tilsett revet skall av 1 hel lime i tillegg til saften av en halv lime i den ene bollen. Tilsett 6-10 mynteblader og miks det sammen.
I den andre bollen tilsetter du ca. 1ss kanel og 1ss. Sukrin gold.
– CINNAMON & LIME –
Fordel røren i ulike former og sett i fryseren. Etter noen timer er den klar og jeg sier bare, gled deg! For meg som lider av et snev sukkeravhengighet, og som nå er på «avrusning» igjen etter bryllupet *ler* er dette den perfekte substitutt for akkurat det. En sunn variant med lite karbohydrater som «metter» søtsuget 😀
No Comments