Ukategorisert

EN SUNNERE VARIANT

Og der kom sommeren. Bare tre uker for sent, men jeg klager ikke! Sol er deilig uansett når på året den kommer. Til Celines store skuffelse var fryseren tom for is i går, jeg slang derfor sammen en hjemmelaget oppskrift jeg har hentet fra Caroline. Med noen små justeringer, selvsagt ;D 

Jeg er nemlig over gjennomsnittet glad i kanel, så jeg delte derfor oppskriften opp i to. Here we go;

DU TRENGER:

4dl. Kokosmelk

1 dl. Kremfløte

1-2 dl tørr kokos

1 lime

Frisk mynte (kan sløyfes)

Ca. 1ss Sukrin gold

Ca. 3ss Sukrinmelis

Kanel 

Bland sammen kokosmelk, kremfløte, kokos og sukrinmelis med en blender eller stavmikser. Dersom du ønsker å lage både limeis og kanel is deler du grunnoppskriften opp i to boller. Tilsett revet skall av 1 hel lime i tillegg til saften av en halv lime i den ene bollen. Tilsett 6-10 mynteblader og miks det sammen.

I den andre bollen tilsetter du ca. 1ss kanel og 1ss. Sukrin gold.

– CINNAMON & LIME –

Fordel røren i ulike former og sett i fryseren. Etter noen timer er den klar og jeg sier bare, gled deg! For meg som lider av et snev sukkeravhengighet, og som nå er på «avrusning» igjen etter bryllupet *ler* er dette den perfekte substitutt for akkurat det. En sunn variant med lite karbohydrater som «metter» søtsuget 😀 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply