Ukategorisert

VIGA AMBASSADØR

Mitt lille hemmelige mål den siste tiden har vært å sette i gang for fullt med treningen fra 1 mai. Det har virkelig sklidd sååå ut de siste månedene, og jeg kjenner hvor mye det gjør både med formen, energien og kroppen min. Så det å komme tilbake til gode rutiner er viktig for meg for at jeg skal yte mitt beste i hverdagen. Både for meg selv, men ikke minst for de rundt meg ♥ Anyways- jeg kickstartet det hele i dag, og kom akkurat hjem fra slyngetrening. Årets første, men definitivt ikke den siste. Så utrolig GØY, og slitsomt *phuu..* derav den sene oppdateringen!

Har helt glemt å fortelle dere en liten nyhet jeg synes er veldig gøy! Cecilie og Titti, jentene bak merket VIGA spurte for kort tid tilbake om jeg ønsker å være ambassadør for merket deres i år, noe jeg selvsagt takket ja til med stor begeistring. Dere har kanskje sett det pastellfargede teppet jeg vant gjennom en instagram konkurranse? Vel, jeg har oppriktig talt aldri blitt så positivt overrasket over et produkt før. Himmel og hav- kvaliteten du finner i disse pleddene er helt magisk. Jeg er derfor veldig glad for å bli spurt om nettopp dette!

Gleder meg til å vise dere hva jeg plukket opp hos posten i dag. Bare eskene i seg selv synes jeg er fine, men nå skal det sies at jeg jobber på et reklamebyrå som også er trykkeri så jeg er kanskje litt yrkesskada? haha! De er i alle fall helt perfekt til alt bryllupsnipset vårt ♥

– SHARING IS CARING –

Konseptet med dette merket er også en ting jeg verdsetter høyt, for hvor fint er det ikke å kunne kjøpe noe for så å vite at andre som trenger det mye mer enn meg selv også får en gode av det?! HUMAN TO HUMAN betyr nemlig at for hvert produkt vi kjøper doneres det bort ett pledd til mennesker som trenger det. Blant annet ble det i 2014 donert bort 2.500 pledd til mennesker på Filippinene, dette kan du lese mer om her.

// Sponsede produkter

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply