INSPIRATION TRAVEL

3 TING DU BØR PLUKKE MED DEG FRA HAYMARKET

Ingenting er mer inspirerende for meg enn reiselivet. Nye steder, nye byer, spennende arkitektur, slitne bakgater, hippe restauranter, mørke barer. Jeg elsker det og hodet svever i sin egen boble mens øynene kontinuerlig leter etter nye motiver. Sist uke var jeg jo en tur i Stockholm sammen med Polhem Pr i forbindelse med sommervisningen til Ellos. På veien rakk vi innom både Mall og Scandinavia og en aldri så liten kaffe på det mye omtalte hotellet, Haymarket. Hotellet i seg selv er en opplevelse jeg veldig gjerne vil oppleve igjen og denne sukkersøte restauranten har virkelig skjønt det. Her er konseptet kjørt helt ut i fingerspissene og virkelig ingen verdens ting er overlatt til tilfeldighetene :O

3 ting å «ta med hjem» i tankeboksen fra Haymarket i Stockholm;

  1. Lei av kjipe trøtte tak ess? Mal de! Gjerne i ulike farger for å få samme effekt som her. Helt vanvittig kult. Faktisk så kult at jeg nesten angrer på all jobben vi la i å helsparkle taket i fjor.
  2. Rotting. Dette er jeg helt sikker på at vi kommer til å se mer og mer av i tiden som kommer. Spesielt i sommerhalvåret, men noe sier meg at det vil være like aktuelt til høsten ;)
  3. Metall plater. Nå er jo jeg inne i en "sølv periode" selv, i motsetning til hele resten av Norge, haha, men elsker hvordan gull plater har blitt brukt som kontrast her. Ble plutselig veldig keen på å finne noen matte sølvplater og leke meg litt selv her hjemme. Hvor kult hadde det ikke vært å hatt dette langs kanten mot gulvet i gangen for eksempel?!

 

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply