INSPIRATION News

ÅPNING AV HM HOME CONCEPT STORE

God morgen fredag ♥

Selv om dagene har vært roligere nå den siste uken løper stadig tiden fra meg. Forskjellen er bare at nå får jeg gjort alt det jeg aldri rekker ellers 😉 På onsdag tok jeg turen inn til Oslo for å være med på pre åpningen av HM HOME sin 7 konseptbutikk. Vi snakker på verdensbasis (!!) så dette var veldig kult 😀 Jeg er sikker på at 2019 vil gi dem sååå mange flere butikker verden over for disse butikkene MÅ gå bra. De har alt jeg trenger og litt til. Fra julekuler til lekre stoler og stilrene bord. Fra dekketøy til sengetøy. Metropolitan inspirerte kolleksjoner som var både trendy og kvalitetssikre i tillegg til lyx-følelsen man finner på flotte hoteller verden over. Jeg digger det, og best av alt? Det er SÅ budsjettvennlige priser at man ikke kan gjøre annet enn å smile seg gjennom de 900 kvadratmerterne som befinner seg midt i hjertet av Oslo, i Karl Johans gate.

Butikken i seg selv er en opplevelse og en sann inspirasjonskilde. Midt i butikken er det bygget opp et orangeri med snittblomster og ulike konsepter som inkluderer forbruker. La meg bare presisere at jeg brukte nesten tre (!!) timer inne i butikken, haha. Jeg har alltid vært fan av å handle på HM Home, men siden jeg bor noen timer unna bruker jeg ofte nettbutikken. Når det er sagt skal det sies at det er virkelig en HELT annen følelse å være i butikken fysisk.

Dette er første gang HM Home lanserer en helt egen møbelkolleksjon og jeg må bare si at jeg gleder meg til nyåret allerede, selv om julen med fordel skal nyyytes først. Det er så mange idèer og inspirerende tanker i hodet mitt om dagen. Så mye jeg har lyst til å gjøre og så mye jeg vil vise dere. Jeg vet også at det ikke blir siste gang jeg besøker denne butikken 😉

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply