INSPIRATION INTERIOR News

BUDSJETT TIPSET & MANDAGSCHATTEN

Alt i ett.. jeg savner dere! Dagene bare flyr fra meg og jeg savner den daglige gode kommunikasjonen vår på sosiale medier og jeg savner verdens beste venner som jeg ikke rekker å se i denne travle tiden. Soon, huh <3

Foto : Deezen

Anyroad, starter uken med å gi dere budsjett tipset. Etter uker med inspirasjon og påfyll kjenner jeg kreativiteten bobler over. Og den skal jammen få kjørt seg sånn som vi har satt i gang hjemme, hehe;)

Mer om det senere denne uken, nå først vil jeg tipse dere om drømmestolen min på budsjett. Jeg har falt helt for Fogia sine loungestoler. Både Barba og Bollo kunne flyttet inn her hjemme anytime, men lommeboka strekker ikke til, derfor har jeg klikket hjem to stykker fra Jotex i det samme nydelige stoffet og lignende form. Jeg klarte bare ikke dy meg, disse kommer til å passe perfekt inn i «det nye hjemmet vårt». Ok så er den ikke helt lik, men om du er like opphengt som meg selv på dette materialet er den en sikker nummer to som ikke svir like hardt i lommeboka. Prisen 4 999,- VS: ca 20 000,- hos Fogia. Me likE!

Foto : Jotex

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply