INSPIRATION PERSONAL STYLING

COUNTDOWN TO FASHION WEEK

Først og fremst må jeg bare si tusen hjertelig takk ♥ Jeg hadde aldri i min villeste fantasi sett for meg en så god respons og sååå mange heiarop all over i forbindelse med veivalget mitt. Det er helt overveldende og jeg er så ydmyk og takknemlig. At dere heier meg frem er jo i utgangspunktet grunnen for at jeg sitter her i dag. Arbeidsløs (les: på papiret.. hehe) og spent på hva fremtiden vil bringe 😉  Jeg har mange spennende planer fremover og jeg gleder meg enormt til å ta dere med på hele reisen. Det har vel aldri vært så gøy å blogge som akkurat nå, og det merkes både på min egen kreativitet men ikke minst på responsen og lesertallene fra dere. Så gøy og motiverende. Dette skal vi klare.. Eller jeg skal klare det, men jeg håper dere vil henge med på reisen for det er faktisk dere som gir meg muligheten… Også på blåmandager som denne hvor absolutt ALT går litt tregere 😉 hehe..

Jeg har nemlig hatt blåmandag helt til nå… det er faktisk et heeelt døgn for lenge å være redusert, men shitt ass. Jeg er IKKE vant til det livet her lenger. Morsrollen tar så stor plass at jeg har helt glemt hvordan livet med høye hæler, rene klær (les: uten gulp eller fettete barnehender) shopping og prosecco er.  Nettopp derfor er det SÅ godt og så viktig å la seg selv kjenne på det en gang inni mellom. Man lever lenge på slike turer og i lengden er jeg sikker på at det gjør meg både til en bedre ektefelle og mor. Jeg skal lage et innlegg til dere litt senere da listen over Warszawa tips bare vokser seg lengre og lengre. Altså, jeg elsker den byen jeg! Mine andre favoritter kan du se her om du vil.

film og foto :: Skien By/Fjuz 

Jeg nevnte jo for dere at jeg skal være ambassadør for Skien Fashion Week, sant? Vel.. her kommer teaseren fra mandagens shoot i sentrum. Hold av datoen for dette kommer til å bli KANON BRA!! 18-21 april vil bli preget av et levende sentrum i byen vår med både bobler, ølsmaking, et forrykende moteshow og spennende goodiebags.  Butikkene byr på kundekvelder, events, leverandørbesøk, lanseringer og dressetikette. Jeg gleder meg SÅ til å vise dere mine favoritter og sette min identitet på vårens heteste mote og trender.

Det gledes ♥

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply