INSPIRATION News

DEILIGE VÅRFARGER FRA SØSTRENE GRENE


Søstrene Grene har endelig sluppet SS 2017 kolleksjonen og jeg må si- jeg liker hva jeg ser. Jeg meldte det i fjor men jeg har enda større tro på at vi vil se mye mer dekadent interiør i løpet av dette året både i form av tekstiler, former og møbler. Jeg holder fremdeles en knapp på det personlige, og tror dette har kommet innunder huden på flere i år enn tidligere år. Vi mikser stiler og leker med interiøret.

I denne kolleksjonen får vi presentert parisisk dekadanse som møter skandinavisk minimalisme. Forførende, fransk og med en eklektisk kombinasjon av ulike stilelementer, nyanser, mønstre og teksturer skaper Søstrene Grene forventninger om en vidunderlig ny vår og lysere tider!

Pressefoto Søstrene Grene

Mine absolutte favoritter fra kolleksjonen er stolene og puffene i deilig velur. Materialet er både luksuriøst, mykt og imøtekommende. Stoffet i seg selv fremhever et vakkert fargespill og er levende i sitt visuelle uttrykk. Dette skaper hygge i hjemmet, og dette er et nøkkelord jeg tror vi vil fokusere mer på i 2017. Dere som føler meg vet jo hvor obsessed jeg er på å få meg en puff om dagen 😉 Prisen er det som vanlig ingenting å si på. Med en pris på latterlige 316 kroner for puffen og 578,- for stolene er det bare å glede seg!

Hva liker du best fra den nye kolleksjonen?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anita Paulsen
  30. juli 2019 at 12:14

  Hei,
  Jeg er på jakt etter søstrene grene velour stoler slik du har på bildene. Vet du om man fortsatt får tak i de, evt. hvor?
  mvh
  Anita Paulsen

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   9. august 2019 at 19:58

   Tror faktisk du må lete etter dem brukt nå, men vi skal selge ut en del av varelageret nå i august så har noen inne i både grå, rosa og grønne. Er du interessert så bare si i fra 😀

Leave a Reply