INSPIRATION News TRAVEL

ET DØGN I OSLO

/inneholder reklame 

God morgen og god lørdag ♥

Har dere det fint? I skrivende stund sitter jeg på kjøkkenbordet med et glass vann i hånden og indisk putrende på grytene 😉 Jeg elsker indisk mat og i dag venter en vegetar variant av Tikka Msalaa. Nam! 

Som dere kanskje har fått med dere var jeg i Oslo tidligere denne uken i forbindelse med lanseringen av Nordicform sin kolleksjon i samarbeid med mote guru, Simen Staalnacke. 

Jeg sjekket inn på Amerikalinjen hakket senere enn planlagt, men opplevelsen var like god som forventet. Herlighet for en service, gjennomføring av konsept og ikke minst for et rom. Jeg sov som en baby, og kan faktisk ikke huske sist jeg våknet opp å ikke husket drømmen min. Jeg drømmer nemlig helt utrolig mye og det sitter som regel i slik at jeg husker det. Jeg har alltid vært sånn og regner med det er flere enn meg som har god søvn hukommelse? hehe 😉 

Å våkne opp i Oslo før en event kontra det å reise klokken 0530 om morningen og liste seg ut av huset, sminke seg i bilen samtidig som jeg ber en stille bønn om at barna skal sove videre det er på en måte litt mer styr. For å si det mildt! hehe. 

Jeg tok en laaaang deilig frokost på Amerikalinjen på onsdag før jeg ruslet opp til Steen og Strøm for å få med meg lanseringen av samarbeidet mellom Simen Staalnacke og Nordicform. 

Etter moods har motekongen hatt flere spennende samarbeid med dette må være en av de kuleste so far. Digger kolleksjonen og ELSKER tanken bak. Det er så utrolig godt gjennomført av alle parter. 

Staalnacke og Nordicform har tatt hverdagsluksusen til et helt nytt nivå. Kolleksjonen er delt opp i ulike destinasjoner hvor printet og tekstilene gjenspeiler de ulike drømme destinasjonene. Nå kan du skape ditt eget Tulum på soverommet, eller Tokyo om du vil. 

Det er ingen hemmelighet at vi nordmenn stadig reiser mer og investerer både tid og penger i opplevelser. For min egen del går det ikke en dag uten at jeg drømmer meg bort til en ny destinasjon. Det er heller ingen tvil om at vi lar oss påvirke og inspirere av vakre steder og jeg snakker for min egen del når jeg sier at det er flere ting som stammer fra Bali her hjemme. Øya mi ♥ 

At jeg nå kan skape mitt eget Tulum her hjemme før jeg får muligheten til å reise dit selv, det elsker jeg! Mønsterne i kolleksjonen er langt i fra tilfeldig. Det er hentet ut fra ting som kjennetegner destinasjonen. I tillegg er det laget en helt egen serie med et taktilt mønster som gjenspeiler molekylene i søvnrytmen vår. Jeg elsker når det finnes både historie og en gjennomtenkt tanke bak produktene jeg kjøper så tommel opp for det samarbeidet her. 

Ønsker dere en fantastisk søndagskveld videre. LOVE – E

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply