INSPIRATION News

FÅ INNSIKT I SESONGENS HETESTE TRENDER

1 uke inn i september allerede og en uke siden Oslo Design Fair gikk av stabelen. På tide med en liten late night throwback med andre ord 😉 

RETHINK 

Utstillingen i år gjenspeilte temaet for messen i stor grad. Med smarte kvadrat, naturlige materialer fra topp til tå og møbler og interiør som gjenspeiler dem begge kommer «rethink» til sin rett. Ikke bare skal messe standene bygges om til hytter som skal leve i 100 år til, interiøret er også klassisk og organisk med sine naturlige elementer. Me like!

Color splas!

Denne sesongen vil bli preget av to kontrastfarger jeg ble presentert for tidligere i vår. Kobbolt blå og dyp rød. Fargene var gjennomgående på hele messen og hos de aller fleste leverandører fant du dem. Ofte i småinteriør som tekstiler, vaser, blomster eller lamper men også innslag i større innredningsobjekter som møbler og stoffer. 

Inspirert av moteverden

Det er ingen hemmelighet at mote og interiør går hånd i hånd. Teddyjakken er like populær i år som i fjor. Det nye på interiørfronten er lignende stoffer på sofaer og lounge stoler.

Et must have i høst!

Møblene er dyre, men stoffet like så så man kommer ikke så mye lengre med en DIY enn en original. 

Årets heteste trend! 

Tørkede blomster, eller rette sagt pampas hadde sin store BOOM i fjor høst. Nå finner du dem i alle varianter, og farger. Ikke bare pampas men alt fra kløveret langs grøftekanten til blomster man ikke engang får tak i her hjemme i Norge. Tørkede blomster har kommet for å bli.. et år til 😉 

Lykkeblomster.no gjør det stort på dette markedet og vi gleder oss til å gå til innkjøp av mange lekre nyheter utover høsten 😀 

Skulpturelle former

Det bugner over av spennende vaser, fat, lysestaker og til og med møbler med skulpturelle former. Flerbruksobjekter som en gulvvase som fint kan brukes til blomster men også som kunst i seg selv er et eksempel. 

 

Få inn naturen 

Lyst treverk har lenge vært en sikker vinner, men som jeg spådde i fjor og ved årsskifte i år kommer det mer og mer mørkt treverk. Vi lar oss fremdeles inspirere av 70-tallet og kombinerer gjerne det mørke og lysetreverket sammen på en ny spennende måte. 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply