Fashion Living room

5 KJAPPE TIPS TIL VÅROPPDATERING HJEMME

Vår, sol, lysere og lengre kvelder. Det gjør noe med humøret og noe med meg altså.. Enig? Jeg blir alltid våryr rundt denne tiden av året og får uten unntak et enormt behov for oppdatering hjemme. Vel, nå har halve norge brakkesyke så regner ikke med jeg er alene om det 😉 Derfor gir jeg dere noen kjappe tips og enkle grep for oppdatering fra mørk grå vinterstue til en ny spennende vårstue.

Farger, farger, farger! Både mote- og interiørbransjen implementerer, uten unntak, friske pasteller eller spreke farger om kapp med våren. Vi faller ofte tilbake på den nøytrale looken på høst og vinter og er derfor helt avhengig av et friskt avbrekk på vårparten.

MEN du trenger ikke nødvendigvis gå til verks med malekosten eller skifte ut store investeringer som sofaen eller kjøkkenet. Tenk kostnadseffektivt når du skal gjøre om vårstuen siden du mest sannsynlig havner i «det nøytrale hjørnet» allerede til høsten igjen. Gå derfor for «toss or take» elementer som enkelt kan gjemmes bort når du eventuelt ønsker det 😉

Kjører på med noen tips fra en som er over gjennomsnittet glad i forandringer. (les: meg selv)

  • Lag en spennende fargerik bildevegg. Jeg skiftet ut de sort/hvite motivene med STUDIO kolleksjonen fra Desenio sammen bilder fra magasiner som REVS og Residence. Sistnevnte alternativ er miiiinst like bra og kanskje enda mer unikt! (og mye billigere!! 😀 )
  • Innfør tekstiler i vårens farger. Suppler en nøytral sofa med en eller to puter i vårens HETESTE farger. Har du for eksempel en nøytral beige eller greige base hjemme er det SUPER FETT med en knall korall farget pute inntil interiøret. Jeg har valgt en blå sofa og bytter derfor ut de brune og grå høstputene med hvitt på hvitt for å få inn enda mer lys.
  • Dropp eller bytt ut de tunge gardinene med noen transparente gardiner som skjermer men samtidig slipper inn plenty med lys.
  • Om du kunne tenkt deg å svinge deg med malekosten er det LITE som gjør større endring på kort tid enn dette. Mal en fondvegg eller en sone i hjemmet i en sprek farge som passer fint til resten av interiøret. Hvis du går for denne varianten trenger du ofte ikke bytte ut så mye annet. Den nøytrale basen får garantert en annen look med en fargesterk vegg.
  • Bytt ut tørkede strå med grønne planter, eller kombiner dem med mer grønt innendørs. Dette gir en frisk følelse av sommer i hjemmet.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply