Fashion News

BØTTEHATTEN

Annonse Lindex

Bøttehatten dere, hva synes vi? Den minner meg aller mest om det mest essensielle plagget jeg ble påtredd rundt om i Norges langstrakte land da vi loffet rundt i barndommen og fisket maten vår selv. Innsjø og sommer betyr mengder med mygg og bøttehatten gir meg derfor vibber fra dette. Men lite slo loffeturene vi hadde da vi var små så assosiasjonene er egentlig bare gode.

Men det har tatt tid å la den vokse seg inn i motebildet. Fra fisketur til catwalken og nå med på vår daglige promonade rundt fordi alle folketomme steder. Jeg er glad jeg har prosjekt hage å holde på med ellers hadde jeg nok kjent på rastløsheten. Den er byttet ut med en massiv trøtthet som kommer snikende sånn rundt barne-tv tider. Noe som er innmari ødeleggende for det er først da hu mor (les;meg) har tid til å sette seg ned med jobb. Vel, vel- vi får holde oss fast i at vi kanskje «slippes løs» etter påske og nyte det vi etterstreber aller mest alle mann frem til da. Nemlig tiden.

Før dere spør; hele antrekket finner du hos Lindex. Og siden de I DAG har sluppet en splitter ny nettside som er verdt en titt kan jeg friste dere med fri frakt på alle bestillinger over 249,-

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply