Fashion INSPIRATION

BRUK BUNADSSØLVET HELE ÅRET

Annonse

Jeg ELSKER mai. Det er en måned full av fine merkedager og ikke minst fridager sammen med fine familien <3 Ulrik sin bursdag er like rundt hjørnet etterfulgt av 17 mai som for de aller fleste av oss kanskje blir litt annerledes i år. Har du lagt noen planer enda? Vi er veldig usikre på hva vi skal, men på tross av at dette blir en 17 mai vi aldri kommer til å glemme tipper jeg mange finner frem finstasen og gjør litt ekstra ut av det hele likevel. Jeg vet i hvert fall at det blir tilfellet her hjemme 😉

Vet du, jeg har faktisk aldri hatt bunad jeg, selv om jeg synes det er helt utrolig vakkert så valgte jeg faktisk å låne til konfirmasjonsdagen. Etter dette har jeg elsket å kunne ta på meg skjørt, kjole eller en kul dress hver eneste 17 mai, bryllup, dåp eller i konfirmasjoner. Men det vil ikke si at jeg ikke kan bruke bunadssølv av den grunn. Altså, dette er kanskje de vakreste og mest dyrebare smykkene mange av oss eier så hvorfor ikke børste støv av de litt oftere?

Å ta turen inn i Huldresølv sitt smykkeunivers er en fryd i seg selv men å dykke dypere i bunadssølvet er som å gå amok i en godteributikk. Altså- Iiiiih! De har de VAKRESTE søljer, ringer, øredobber og sukk…ja.. egentlig alt du kan ønske deg, til og med når du ikke har bunad.

Det er så utrolig gøy å leke seg med disse smykkene til ulike antrekk og jeg skal vise dere noen flere varianter til uken. Først mååå jeg bare vise dere denne, for jeg elsker, elsker ELSKER den looken her! Siden kjolen er fotsid og ettersittende, feminin, ville jeg gjerne dempe den litt ned og gikk for en oversized herreblazer jeg kjøpte vintage i New York. Rett før corona det, flaks at vi rakk det si 😉 Alt jeg har på meg her vekker så mange gode minner, hihi. Kjolen sydde jeg nemlig om i Vietnam i fjor da overdelen består av rester fra brudekjolen min. Underdelen gjorde jeg om til dåpskjole til Ulrik for noen år siden, så denne kjolen lever flere liv jenter ;D hehe.

Snakker om følelser… noe av det jeg kanskje elsker aller mest med Huldresølv er at de lager helt unike smykker, og om du ønsker skreddersyr de etter dine egne ønsker. Det er så fett det!! Du kan tilpasse fargene i krystallene etter dine egne ønsker med blant annet 30 swarovski krystaller i ulike farger og nyanser.

Du får selvsagt helt nydelige standariserte varianter av de ulike modellene, men det at man kan være med å påvirke sitt eget design setter liksom prikken over i`en for deg som ønsker noe unikt, spennende og annerledes. Og hvorfor ikke feire nasjonaldagen i noe personlig, nytt med en annerledes vri når vi likevel får oppleve en helt, heeelt unik 17 mai.

Her ser du Lykkja Bøheradsring i kombinasjon med den klassiske rosesøljen som er helt, heeelt nydelig. Den lille Eidsvoll søljen har jeg valgt i samme gylne toner som de to andre variantene. Siden søljene gjør så mye ut av seg gikk jeg for noen helt enkle, flotte Seljord øreringer med en nydelig gul krystall og en ring som er like kul til hverdags- jeansen som til fest 😀

Og vet dere hva?? Det er så vilt GØY å kunne gi dere en egen rabattkode på dette i samarbeid med Huldresølv. Altså nå får dere faktisk 20% på ALT det jeg har på her utenom Rosesøljen hvis du bruker koden ELISABETH20 <3 Iiih, verdens fineste gave til seg selv eller noen andre, som virkelig vil vare livet ut 😀

Koden gjelder også på følgende bunadssmykker;

Alexandria ringene

Lykkja søljene (både bøheradsring og byggkornringene)

Hele Seljord serien (sølje, halsring, beltespenne, mansjettknapper, anheng, ringer og ørepynt)

Eidsvoll halssølje

Vinje halssøljene (begge str.)

Bruk koden ELISABETH20 når du sjekker ut hos Huldresølv så trekkes rabatten automatisk fra i kassen <3

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply