Fashion

DAGEN DERPÅ

Hei du og hei fredag ♥

Vixen i går og litt redusert i dag. På søvn vel og merke, for jeg holdt meg til vannvogna i går og kjørte jhem alt for sent.. hehe 😉 Det var så utrolig deilig å bruke hele dagen i OSlo. Planen var egentlig å sette meg på kafe og jobbe hele dagen, men det endte med at jeg reiste innom to gode venner det er alt for lenge siden jeg har sett. Så deilig og helt nødvendig med kvalitetstid sammen med dem så jobben fikk rett og slett vente. Det er likevel ikke tvil om at jeg skal ta meg en kontordag i Oslo veldig snart. Jeg elsker miljøskifte. det gjør meg så kreativ. For ikke å snakke om effektiv.

Vixen var som det alltid er, gøy og et mediesirkus uten like. Jeg var som nevnt tidligere semifinalist i Årets Business, men kom ikke videre til finalen. Og det med god grunn for jeg konkurrerte mot de største navnene i Norge som virkelig har utrettet helt enormt mye det siste året. For meg var det bare en enormt stor ære å bli plukket ut av juryen som en av semifinalistene i denne kategorien. Det betydde mer enn jeg kan forklare. Det ga meg bekreftelsen og motivasjonen jeg trengte på at jeg er på rett vei. Jeg gleder meg til et spennende 2019. Noe av det aller gøyeste med å jobbe slik jeg gjør er faktisk usikkerheten. Det høres kanskje litt spesielt ut, men det er så befriende og spennende å ikke vite hva som skjer videre. Det er så mange muligheter også må man bare jobbe bein hardt for å komme dit man vil. Man strekker seg hele tiden videre og jeg håper at dette året kan gi meg enda mer vekst og morsomme jobber som jeg kan lære mye av. Jeg er så takknemlig for deg som leser, som heier på meg. Det betyr alt i denne bransjen ♥

Jeg har fått endel spørsmål om kjolen som jeg klikket hjem fra Nelly rett før jul. Jeg går jo aldri lei grønt, hverken i interiør eller mote 😉 Nå skal jeg fyke avgårde på Arkaden snart for litt mer mote jobb, så snakkes vi mer i løpet av helgen. Ha en herlig fredag!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Vanessa fra Sukhi
    21. januar 2019 at 08:57

    Gratulerer! Det er trots alt en stor bragd å kunne være semifinalist 🙂

Leave a Reply