Fashion

DAILY ESSENTIALS

/ Annonse IDEAL OF SWEEDEN

Hei dere ♥

I skrivende stund sitter jeg på kontorplassen min midt i stuen. Gulvet skriker etter en vask og mens støvsugeren vår klargjør for det tenkte jeg at jeg kunne svippe innom dere for en liten update. Turen går snart videre ned til byen, hvor jeg skal ta noen bilder og fikse noen ærender før vi kan kalle det helg. Først skal jeg ta dere med en tur opp inn i vesken min.  Det er noen ting jeg bare ikke klarer meg uten gjennom dagen, og som alltid får bli med i vesken. Om det så er for en kortere kafètur, et møte eller på stranda. Om været skulle melde seg, vel og merke 😉 

Etter at jeg tok en Dermapen behandling hos Elma Esthetics i Skien litt tidligere denne uken har det strømmet på med meldinger om hvilke produkter jeg bruker i kombinasjon med dette. Dermapen var en first time for min del, men ZO produktene har jeg brukt siden november i fjor, og la meg bare si- jeg er helt avhengig. 

De gjør så mye bra for huden min og jeg bruker rens, retinol, pads og dagkrem året rundt, men nå om sommeren supplerer jeg med solkrem og fukt. I både krem, kost og mist form.  Jeg bruker faktor 50 med primer og farge i ansiktet hver morgen, men har alltid med meg en liten solfaktor i vesken i tillegg. Jeg har også kosten med faktor 50 som jeg enkelt kan påføre over sminken i løpet av dagen sammen med mist hvis jeg blir for tørr.  

Min day planner klarer jeg meg ikke uten. Her står alt fra dagens avtaler til to do listene mine. Håndkremen er et must fordi vi lever i et land med utrolig værskifte. Jeg jobber mye med hendene og bærer ofte uten hansker på styling så derfor blir hendene både hardføre og veldig tørre. 

Leppestiften er fra Korres og heter Blushed pink. Du får lipliner i samme serie, men denne bruker jeg oftest uten. Den gir både fukt og masse farge samtidig som den holder lenge uten å smuldre. 

Sist men ikke minst. Jobben! Tenk at vi i 2019 går rundt med jobben på innerlomma, eller i veska for min del til en hver tid. Fascinerende! 

Mobilen er et must så lenge jeg er innenfor arbeidstid. Jeg har et vindu mellom 16-19 som jeg legger den helt bort og da er jeg som regel også umulig å få tak i. Sakte men sikkert kommer den frem igjen om kvelden for å gi samt få inspirasjon 😀 Jeg elsker coverne til Ideal of Sweeden, og det nyeste fra dyktige Therese Lindgren passer helt perfekt til day planneren min. Jeg blir fremdeles disset for at jeg bruker manuell kalender og ikke mobilen. haha. Kall meg gjerne gamneldags, men jeg har SÅ mye mer oversikt når jeg må skrive det for hånd 😉 

Frem til 30 juni får du 20% på alle produkter hos Ideal of Sweeden så hvis du skal pimpe opp mobilen i sommer anbefaler jeg deg å ta en titt her. Bruk koden PUREINTERIOR20 så får du automatisk 20% når du sjekker ut 😉 

 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5.

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply