Fashion

JA, JEG ELSKER MANDAGER! GJØR DU?

Inneholder sponsede produkter

ZOMA kjole // LINDEX Genser // Zara sko // KURT GEIGER veske // LINDEX briller

Jeg skal overhodet ikke stikke under en stol at jeg synes det er mega irriterende når jeg er i litt halv form selv og kjører forbi andre som løper vettet av seg mens jeg ligger på sofaen og spiser i samme tempo. Jeg skal heller ikke legge skjul på at jeg hadde hatet å skulle elske mandager hvis jeg ikke likte den dagen i utgangspunktet. I ren skjær selvmedlidenhet hadde jeg irritert meg grønn, MEN jeg hadde også beundret det <3 For til syvende og sist vet jeg at min egen irritasjon ene og alene er rettet mot meg selv. Jeg er jo egentlig bare misunnelig fordi jeg så innmari gjerne skulle ønske det var meg selv som hadde den gode driven og orket å komme meg opp av sofaen. Derfor har jeg lært meg å elske både latskap meg og energiske meg, og uansett hvilket alterego jeg er i dag og om 6 måneder så kan jeg ikke la hver å dele det med dere. Dette er jo PURE ELISABETH sant, og bakgrunnen for navnet er jo at jeg er bare meg og det vil jeg så gjerne dele med deg <3 hehe. Det var en sak om dette på IG sist uke hvor både jeg og flere andre har fått litt hets for at vi plutselig tok litt tak i livet, igjen. Hele Norge gjør det etter jul, men hvem skriker da?

For min del handlet det ene og alene om å snu mind settet mitt. Corona kom og jeg bare.. sluttet å planlegge. Jeg som ELSKER å se fremover, som elsker å leve og som egentlig elsker å være all the time. Alt ble et ork. I hodet og i kroppen. Så- jeg lot det stå sommeren ut, mer eller mindre, men nå starter jeg altså på min 3 uke med «riktig» mind set for meg akkurat nå og en helt annen holdning til livet. Jeg har savnet den «dette SKAL jeg få til» energien jeg bruker å ha og nå er den så absolutt tilbake. På tross av verden som overhodet ikke spiller på lag om dagen kjenner jeg at jeg er så klar! Klar for en spennende høst, mange nye og kanskje annerledes muligheter og mye planlegging av store (og små) drømmer.

Såååå, Let`s GO mandag! Dette blir en BRA uke og jeg elsker at vi offisielt er i gang med høsten, gjør du? 😉

PS! Lykke til alle små skolehjerter i dag og til mamma og pappa som gjemmer tårene bak solbrillene- I feel you. Tror jeg feller en tåre for 2 klasse også jeg altså 😉

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply