Fashion INSPIRATION Living room

EN LITT FORSINKET MANDAG

Inneholder reklame fra Lindex

Bukse, topp og skorte LINDEX / Sko Century21 / smykker Edblad

God morgen man.. ehh.. nei tirsdag! Jeg er sikkert ikke alene om å ha tidenes mandagsfølelse i dag. Påsken har vært fin men nå er det back to business. På grunn av at jeg dro på meg en aldri så liten forkjølelse før helgen og at jeg enda ikke er symptomfri kan jeg ikke dra på jobb. Det vil si, stylingene jeg egentlig skulle gjøre med Gry hver kveld den uken her må enten gå sin gang uten meg eller vente til symptomene er helt vekk. Det føles HELT absurd å stå over livet på grunn av en liten forkjølelse, men altså man vet jo aldri og det siste jeg vil er å påføre andre sykdom.

I skrivende stund sitter jeg med legekontoret på tråden for å høre om det er nødvendig med en test eller om jeg bare må la det blåse over. Litt med tanke på at barnehagen åpner allerede til mandag. Om vi, mot formodning skulle ha Covid-19, kan jeg ha symptomer, ungene være symptomfrie og alle være smittebærere. Hvordan ble verden så absurd over natta?

Uansett, hjemmeskole går sin gang og Ulrik tror fremdeles han er på verdens lengste hjemmeferie, haha. Og mens Celine løser dagens matteoppgaver skriver jeg opp ukens TO DO liste. Gleder meg til å serve dere med masse inspirasjon både innendørs og utendørs denne uken 😉

Ha en herlig start på kortuken <3

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply