Fashion Living room

DIY SOFA FRA JOTEX OG RABATTKODE TIL DEG

Annonse

Er det bare meg eller savner dere junivarmen like mye? Altså, jeg savner den sånn brutalt mye faktisk. Kjenner på hver fiber i kroppen at jeg lett kunne bodd i et varmere land for jeg elsker det. Elsker den varme klamme luften, behovet for å svanse rundt i bikini dag ut og dag inn og bare et lugnere liv.

Missforstå meg rett, jeg elsker jo fart og spenning. Det å ha 1000 baller i luften driver meg, men jeg kunne fint gjort det i litt flere varmegrader og med en noe mer stabil værmelding. Klassisk norsk sommer med regn, hagl, sol og tordenvær om hverandre er igrunn ikke noe å skryte av, haha.

Nok om været.. jeg svipper egentlig innom for å mimre tilbake til de soldagene vi hadde for litt siden og dele ut 20% på et helt kjøp hos Jotex 😀 Bruk koden ELISABETHJULY20 før søndag 12 så får får du 20% på hele kjøpet. Gjelder også store og små møbler så her kan du gjøre et skikkelig sommerkupp 😀

Jeg har laget meg en herlig liten oase utenfor verandadøren med benk og BOHO puteserien fra Jotex. Vi har ikke plass til en stor sofagruppe her så denne tar akkurat liten nok plass sammen med to lenestoler og et lite bord. Teppet fant jeg p´å søstrene Grene for litt siden og sammen med de FANTASTISKE Cemento hellene fra Aaltvedt føler jeg egentlig vi er i mål her ute 😀 Iiiih! Nå gjenstår typ bare 50% før vi kan klappe oss selv på skulderen etter et MEGET intensivt oppussingsår 😉 hehe.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply