Living room

MANDAG & SYKE BARN

Friske blomster, rene gulv- lite er bedre på en tidlig mandagsmorgen altså <3 Jeg startet dagen ute ved sjøen i dag hos en interiørkunde som ønsker å oppgradere stue, spisestue og gangen. Elsker oppdrag som dette hvor jeg får leke meg med farger, møblering og helhet og levere en digital helhet til kundene mine som jeg er så glad for (og i 😀 ).

Før jeg spratt ut i dag tidlig tok jeg disse bildene av stuen. Altså- jeg elsker lyset om dagen. Er det en ting snøen skal ha så er det refleksjonen av det crispi vinterlyset. Ellers kan den fint forsvinne for min del. Jeg er nemlig mer enn klar for å flytte ut i hagen igjen og i sommer skjer det minst like mye spennende som i fjor 😉 Som jeg gleder meg til å vise dere!

Ellers kan jeg melde om en febersyk gutt her i dag så akkurat nå sitter vi godt pakket inn under dyna i snøværet. Han har vært våken siden… 3ish i natt så jeg kjenner øyelokkene glipper om kapp med fingrene som knaster på tastaturet. Det blir tidlig kveld på denne jenta, for å si det sånn 😉

Ha en fin dag videre sweeties <3 Takk for at du klikker deg innom meg!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply