Bedroom Living room STYLING

BAK KULISSENE PÅ EN STYLING & FOTODAG MED EN AV NORGES STØRSTE LAMPE LEVERANDØRER

Det begynner allerede å bli en liten stund siden men dere husker kanskje jeg nevnte på at jeg åpnet huset for photoshoot i slutten av august? Christiania Belysning kom, med sine fantastiske lamper, nok en gang på besøk til oss. Det er like gøy hver gang for denne frøkna klarer ikke holde fingrene unna. Jeg elsker interiørstyling og stiller gledelig opp på sidelinjen med både tips idèer.

Nå er kampanjen ute å ruller og går og dere som kjenner meg har kanskje spottet både soverommet og stuen vår i butikken, magasinet eller på Christiania Belysning sin egen instagram konto?! Uansett, jeg tenkte det kunne være gøy å ta dere med bak kulissene og vise en miks av mine egne bilder kombinert med Hilde Amy Teie sine. Sistnevnte er ansvarlig fotograf for akkurat denne jobben. Også må jeg bare nevne at dette er på ingen måte sponset eller reklame, men jeg synes det er veldig gøy å få ta dere med inn i hverdagen min, sånn jeg liker den aller best 😉 Om ikke jeg jobber sammen med noen er det veldig veeeldig ofte dette jeg gjør på egenhånd, så for dere som lurer på hvordan jeg kan være så busy i permisjonstiden er svaret enkelt. Det tar faktisk tid å planlegge, se for seg, flytte rundt på ting, male om, skifte ut, selge, kjøpe inn og ikke minst FOTOGRAFERE og produsere. Og la oss ikke glemme at i mellomtiden skal mini både ammes, lekes med, skiftes på, sove og kose kose kose ♥♥♥ Er mer busy enn ever jeg, haha 😉 Og jeg elsker det!!

Foto :: Elisabeth Halbjørhus || Hilde Amy Teie Mediateam 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Vanessa fra Sukhi
  14. november 2017 at 09:31

  Lampene er kjempefine og de passer flott inn i den fine leiligheten du har også! Da får jeg direkte lyst til å kjøpe og innrede hjemmet mitt helt på nytt!!

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   15. november 2017 at 10:03

   Så kult å høre at du liker 😀 Alltid gøy med litt forandring 😉 hihi. Ha en flott dag videre!

Leave a Reply