Fashion INSPIRATION

ENDELIG SKJER DET NOE!

Inneholder reklamelenker fra LINDEX

God morgen man… nei! ONSADG. Hvor ble denne uken av? Allerede halvveis før jeg engang har rukket å blunke.

Jeg er på vei ut døren allerede og har en ekstremt travel dag og tja, uke i vente. DEILIG! Endelig skjer det litt igjen og lite er bedre enn det. Jeg blir aldri så kreativ som når jeg har mye på agendaen og i et kreativt yrke sier det seg selv at jeg da jobber bedre under press 😉 hehe.

Plutselig eksploderte det på boligmarkedet og vi har så sinnsykt mange stylinger som skal ut før påske så her er det bare å holde tunga rett i munn fremover 😉 I tillegg har jeg flere morsomme kampanjer til dere med både kjente og kjære samarbeidspartnere som blant annet Lindex og Plantasjen men også nykommere som foreløpig er litt hysj hysj, men som skal fotograferes for første gang i dag 😉 iiiiih!

Det meldes også om vårtemp igjen denne uka så med mitt varme blod har jeg store planer om kaste strømpebuksa i løpet av uken og kompensere med en av sesongens fineste hatter for å holde på varmen <3 En ny favoritt i skapet er denne blå kjolen fra Lindex. Like kul til hverdags som til fest. Skjortejakken er en annen favoritt som allerede er godt brukt fra alt til treningstøy til kjoler som dette ;D Verdens letteste og mest takknemlig plagg å style. Funker til stort sett alt, sant 😀

Og du! Lindex kjører 25% ekstra rabatt på ALLE dameplagg for Lindex – medlemmer ut dagen. Altså hvoooor kult!! 😀

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply