Fashion Holiday

HAR DU JULEKJOLEN I BOKS?

Inneholder reklamelenker

På insta skrev jeg; «Don`t let nature take away the joy of dressing up». Dere korona kom, korona blei værende – MEN ingen grunn til å ligge på latsiden selv om vi er litt mer hjemme enn vanlig er det vel?

Jeg elsker å pynte meg, og selv om jeg sjeldent flyr hjemme i kjoler hver dag er det litt ekstra stas å dra den på en lørdagskveld eller en helt vanlig ukedag for å gjøre litt ekstra stas på de jeg omgås hver dag. For selv om vi må holde oss mer hjemme enn tidligere så er det lite som gir mer energi enn å freshe seg opp en helt vanlig ukedag. Jeg blir dobbelt så effektiv jeg og ikke minst i veldig godt humør 😉

Uansett- jeg regner med de fleste vil dra frem finstasen i jula så på fredag tok jeg turen til verdens beste Rikke hos Park Frisør i Porsgrunn. Hun lager sånne krøller jeg bare aldri får til selv, hehe. Så knipset jeg litt bilder til dere med noen av mine julefavoritter fra Lindex <3 De har såååå mye fint og de har faktisk 25% på alt ut dagen! Iiiihh.

Fremover vil jeg derfor vise dere et lite knippe av mine favs til den fineste høytiden vi nå går inn i 😀

Denne kjolen får du både i sort og mønstrete. Jeg angrer for at jeg ikke kjøpte begge to og tror kanskje jeg må klikke hjem den blomstrete også. Denne sitter nemlig helt nydelig på kroppen og underdelen gjør det mulig å spise akkurat så mye jeg vil i jula 😉 I tillegg er det en av få kjoler med utrigning som ikke gir meg kløft. Sistnevnte er jeg nemlig ikke så fan av, men denne sitter perfekt over bysten slik at man slipper å se rett ned i to slitne (tidligere)melkeproduksjonspupper 😉 haha.

Lurer på om jeg skal lage en liten film til dere om hvordan man enkelt kan style denne på 3 ulike måter? Er du keen så legg gjerne igjen en liten kommentar 😀 Den er nemlig kul til såååå mye mer enn et par sorte strømper og kan enkelt brukes både til hverdags og til fest 😀

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply