Fashion

HAR DU TIPS TIL NEW YORK?

Tom koffert, fulle skuffer. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne og det er jo ALT for tidlig å begynne allerede nå med pakkingen, men jeg gleder meg som en unge på julekvelden til å oppleve NYC. Har du vært der og har du noen gode tips til meg? En ting er sikkert, det blir boots og sneakers fremfor høye heler. Jeg har nemlig store planer om å gå meg gjennom byen. Ingenting inspirerer meg mer enn musikk på ørene og bare vandre mens jeg lar meg inspirere av folk og arkitekturen rundt meg.

Vi blir bare en langhelg så det føles nesten umulig å filtrere spisesteder. Har du noen «must eat» steder blir jeg utrolig glad hvis du vil legge igjen et tips eller to til meg 😉 Vi har bestilt bord på Tao den ene kvelden og lurer på Gitano jungleroom for meksikansk den andre kvelden, men jeg mangler fremdeles lunsj, frokost og et siste MUST spisested til den siste kvelden.

Er det en ting som ALLTID gir meg energi så er det å planlegge reiser. Jeg elsker å gjøre research, planlegge gåruter på andre siden av kloden fra det lille huset vårt, i lille skien, i bitte lille Norge <3

Ellers står Empire state building/rockefeller- hvem er best?, vandre over Brooklyn Bridge, vintage shopping på Bacons closet i Brooklyn, shopping i SOHO, sprinkles i upper east town, speakeasy på bathtub gin, rooftop bar (hvem er best?), og en storslagen basketkamp på menyen 😉 OMG! Har jeg sagt jeg gleder meg? 😀 haha.

Snakker om shopping og New York- nevnte jeg for dere at jeg fant disse Dr Marteens bootsene på salg her om dagen? Har ønsket meg dem en halv evighet så jeg kjente at tiden var inne for å investere. Perfekt vært til dem om dagen også, med lite snø men likevel pjusk og grått. Elsker hvordan man kan style disse opp og ned med både kjole, jeans skjørt og shorts til sommeren.

Buksen er fra Bikbok og genseren fant jeg på salg her. Smykkene er fra Huldresølv som jeg er så heldig å få jobbe med fremover. DAGGRY er helt i min gate. Klassisk men likevel edgy. Har helt fullstendig dilla på ringen og øredobbene og jeg bruker dem stort sett hele tiden <3 Jeg har så klumpete fingre at jeg alltid må ha ringer på dem for å føle meg litt mer feminin, haha. Lange negler kan jeg bare glemme med den jobben jeg gjør. De knekker så fort jeg ser på en sofa *ler*.

Du, visste du btw at Huldresølv har hovedkontor og produksjon her i Grenland? Jeg blir så stolt i hjertet mitt jeg av at vi, i lille Grenland, er basen til en så stor og anerkjent merkevare. Det gjør det, om mulig, enda mer stas å få jobbe sammen med dem 😀

Sjefshuldra, Annette, sa forøvrig at de daglig får henvendelser om hvor smykkene kan kjøpes. Du finner forhandlerliste her eller så er det ikke verre enn at å sjekke din lokale gullsmed- eller husflid forhandler. Huldresølv selges nemlig over hele landet.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply