Fashion STYLING

HORRAY IT`S FRIDAY!

I går hadde jeg miksa følelser for hele dagen. Jeg var så utrolig hanglete og sliten. Været, som har vært grått i flere dager gjorde alt annet enn godt for meg, så derfor ble jeg ekstra glad da jeg våknet opp til solskinn i dag. Et rikelig påfyll av D-vitaminer gjorde nok til å gjøre dagen perfekt. På tross av både biltrøbbel og alt for høye brøytekanter. Yes, jeg trives definitivt best i bikini langt laaaangt avgårde, haha.

Jeg startet dagen sammen med Aziz, senterleder på Arkaden. Vi snakket løst og fast om samarbeidet jeg har med dem og om fremdrift og muligheter fremover. Jeg er så utrolig glad og takknemlig for at jeg får lov til å være ambassadør for Arkaden og representere alle de flotte butikkene. Det er gøy å utfordre seg selv og jobbe med trender på interiør og mote parallelt. Jeg har mange idèer for tiden fremover og jeg gleder meg til å ta dere med på en (forhåpentligvis) inspirerende reise ♥

Jeg hoppet ut av sebra skjørtet og inn i treningstights like etterpå for resten av dagen var viet til boligstyling. Vi har stylet et rålekker leilighet for Skien boligbyggelag som jeg skal vise dere mer av på Instagram etterpå.

Kos dere og nyyyyt fredagskvelden 😀

Cubus Skjorte og Bukse | Sko Trendsko

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply