Fashion

INGEN STØRRELSE 34, MEN HVA GJØR VEL DET?

Hei dere, og hei mandag ♥

Denne uken føler jeg virkelig vi er gang. Folk er tilbake på jobb, barnehagen fylles med barn og det fantastiske sommerværet vi har hatt kjennes ut som det er på hell. Flere enn meg som føler den litt krispi morgenluften vi er så godt vant med her i Norge? Litt vemodig og litt deilig. Her står dagene alt annet enn stille og mens Ulrik hadde sin første ordentlige dag i barnehagen hadde jeg min første ordentlige dag på jobb. Møter, avtaler, oppdateringer og boligstylinger. Vi har kost oss så masse i dag og det er helt fantastisk å være tre stykker sammen som kan utfylle hverandre.

Knipset disse bildene før vi tok en tur over til naboen på lørdag. Det er så himla deilig å være tilbake i » vanlige» klær. Missforstå meg rett, jeg elsker både graviditet og et år med gulp på skuldra og melkeflekker. Ingenting føles mer riktig enn det ♥ Likevel er det noe med det å komme tilbake til seg selv igjen også 🙂 Ingen størrelse 34, et par mammakilo ekstra og strekkmerker på steder jeg helst skulle vært foruten, men hva gjør vel det når man får verdens fineste barn som premie? Elsk deg selv for den DU er, og lær deg å bli glad for at du ser ut som du gjør akkurat nå. Vi jenter er så fæle på å tenke på hvordan vi skulle ha vært at vi glemmer helt å stoppe opp og bare være fornøyd med den vi er, her og nå. Vi finnes i alle størrelser og fasonger og jeg synes både motebransjen, magasiner, nettbutikker og butikker har blitt flinkere til å vise frem nettopp dette. Vi lever bare en gang og den tiden er dyrebar. Alle har sitt å stri med om det så er familie, sykdom, psykisk helse, usikkerhet, jobb, venner eller lignende. Man må velge å være lykkelig og man må velge å fokusere på de rette tingene. Hold fast i det som gir deg energi og ta avstand fra det som stjeler den fra deg.

Jeg har lyst til å bli enda bedre kjent med dere, eller kanskje la dere bli enda bedre kjent med meg og derfor kommer det til å komme noe mer personlige poster fremover. I tillegg er det SÅ gøy å blogge fra utlandet og jeg gleder meg til å ta dere med til Bali for å vise dere både interiør, eksteriør, mote, reiseliv, steder og stemning. Er dere klare? 😀 Det er jeg!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Lidyll_live
    7. august 2018 at 16:53

    ❤️❤️ nydelige du❤️😊

Leave a Reply