Fashion INSPIRATION News

KORRES WILD ROSE PRESSEEVENT

/sponset event

God formiddag, eller skal vi si ettermiddag? Timene bare flyr og i dag har jeg unnet meg litt tid «av» for å bare nyyyte med ungene ♥

Jeg fikk akkurat en pressemelding fra Korres dumpende ned i postkassa, og i den forbindelse har jeg lyst til å vise dere litt mer av presselanseringen jeg var med på for noen dager siden. Helt siden Polhem Pr introduserte meg for Korres for noen år siden har jeg vært frelst. Jeg har stort sett kjøpt lotion, såper og ikke minst shampoo til ungene fra dem når jeg har vært innom Vita, men det siste året har jeg også blitt utrolig glad i sminken derfra. Produkter som virkelig holder det de lover til en god pris! 

På tirsdag fikk vi en helt utrolig gjennomgang av alle produktene i den nye fargekolleksjonen fra Korres. Markedsansvarlig for Korres hos Vita var med oss, og det var også denne nydelige skapningen, som hadde tatt turen helt fra Athen for å snakke om fordelene ved produktene. Visste du at at alle produktene i denne kolleksjonen inneholder eksklusive ingredienser som olje fra villrose og vitamin C? hvilket betyr at produktene tilfører MYE fuktighet og ikke minst glød. Olje fra villrose er jo en kraftig antioksidant med spesielt høyt innhold av vitamin C – faktisk ni ganger så mye som appelsinjuice! Produktet forbedrer huden og reduserer tegn til aldring som fine linjer og pigmenteringsforskjeller. 

Wild Rose kolleksjonen ble for første gang lansert for 22 år siden, men nå stjeler de nok en gang oppmerksomheten med den nye Wild Rose Colour Collection for en jevn og glødene naturlig look! Huden ser frisk og naturlig ut, med hjelp fra avanserte make-up produkter som foundation, concealer, pudder og blush, i kombinasjon med trendy og «glowy» produkter som highligter. Vi var jo så heldig at vi fikk teste alle produktene og la meg bare si at jeg skjønner GODT hvorfor Korres foundation blir revet vekk fra hyllene hos Vita! Det her er den aller beste foundation jeg har prøvd noen gang. Den har en silkemyk finish, en utrolig dekkevne og den holder hva den lover med sine 8 timer på huden. 

Let`s face it, dere! Ingen bruker foundation i 24 timer uten å se litt gusten ut? I hvert fall ikke jeg… Etter en arbeidsdag har jeg alltid behov for å freshe meg opp igjen, om det så er med litt pudder og blush eller litt ekstra dekk i t-sonen 😉 

Ny favoritt i baderomsskapet!
Korres presents, natural beauty!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply