Fashion INSPIRATION Outdoors

LE WEEKEND & 15% OFF

Reklame Lindex

Den helgen her har vært helt fantastisk. Etterlengtede varmegrader ble seriøst toppet nå i kveld hvor jeg i skrivende stund sitter ute under den nye pergolaen du ser her i bare t-skjorte og shorts. Elsker dette!

Jeg har brukt helgen på å sove vekk tidenes tannverk dessverre, men mellom slagene har jeg jo fått gjort litt 😉 Det er som når du er hangover og har barn, man kan ikke legge seg ned å bare sove selvom kroppen skriker etter det… Helt om natta- helt om dagen! Det er tut og kjør all day long men jeg skal ærlig innrømme at kveldene har blitt godt brukt den helgen her for total avslapping. Vi snakker 5 minutter med film før du finner meg siklende på en eller annen fargerik pute i sofaen 😛 haha.

Jeg er uansett superfornøyd med å ha fått gjort noe som helst.. Jeg har pakket bort vinterklær og sko i helgen. Det har blitt erstattet med herlige vårnyheter fra Lindex. Barnekolleksjonen dems er så fantastisk og dere vet jo hvor fan jeg er av klærne til meg selv ;D Gjorde en haul på instagram (til meg selv altså, hehe) før helgen og seriøst- jeg digger engasjementet dere viser <3 Det er sååå stas å lage masse gøy innhold til dere når responsen er så fin. Kidsa har byttet bort alle store jakker med tynne tekniske vårjakker og favorittene, olajakken og skinnjakka.

Ville bare tipse om at Lindex kjører 15% på ALT til både stor og liten ut kvelden i kveld. Bruk koden SUPERWEEK2115 hvis du er keen på en liten vårfornyelse av garderoben ;D

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply