Dining Fashion INSPIRATION

2021

GODT NYTT ÅR dere 😀

Vel inne i 2021 ble jeg klar for å finne frem pcen igjen. Mail har vært nederst på prioritetlisten den julen her og det samme har bloggen. Helt ærlig har jeg vært veldig usikker på om jeg skal fortsette bloggen eller ikke, men etter en felles avstemning på instagram satt utallig mange av dere en knapp på at jeg skulle fortsette så da gjør jeg det – enn så lenge 🙂

Det vil nok skje noen endringer her inne gjennom året og jeg har planer om å bygge om hele nettsiden som en digital CV men også en informasjonskanal hvor jeg fortsetter med å holde dere i loopen på hva som skjer og rører seg i markedet og livet ellers 😉 Jeg elsker jo å skrive, det skal ikke stå på det, men vi får se hva som skjer det året her og jeg har lovet meg selv å bli flinkere på å prioritere tiden min. Du vet, ved siden av blogg, instagram og nå også YouTube ligger det mye arbeid bak kulissene dere ikke nødvendigvis ser. Boligstyling, regnskap, foto, redigering, møter, kommersiell styling og planlegging av nye prosjekter. Jeg elsker årsskifte- nytt år betyr nye muligheter og jeg gleder meg enormt mye til å se hva dette året bringer.

Nyttårsaften ble for vår del veldig rolig <3 Vi skulle egentlig samles med et knippe venner og kidsa, men dagen før kom det nye corona restriksjoner til Skien og plutselig ble vi litt for mange. Så da ble det hjemmefeiring med oss 4 isteden, og det ble igrunn utrolig koselig 😀 En liten svipp på butikken på nyttårsaften, koldtbord med nytt og gammelt fra julen og gjenbruk av både bordpynt og kjole 😀 Helt perfekt! Hadde dere en fin feiring?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply