Fashion Outdoors

EN GOD START PÅ EN KJIP DAG

 | Innlegget inneholder reklamelenker for Lindex

ååh, dere. Denne dagen startet SÅ bra! Jeg fikk gjort unna noen ærend sammen med ungene i byen. Ulrik er frisk igjen og det var ingen tegn på at noen av oss andre skulle bli syke… BOOM klokken ble 19 og Celine begynte å spy. Som lyn fra klar himmel- altså uten forvarsel. Æsj… nå føler jeg meg og S er inne i samme karantenetiden som vi akkurat har kommet oss ut av. Himmel og hav, det begynner å bli slik at jeg ikke husker sist helg vi alle var friske. Gi meg vår, sommer, lange dager og mindre sykdom ASAP, please!

Snakker om… uteområdet er så og si ferdig og i morgen skal det fotograferes. Hvem er keen på en RÅ rabattkode hos Jotex i helgen? 😀 I know I am! Her får dere en litensmakebit ♥

Celine falt pladask for det antrekket her da jeg var innom Lindex for å kjøpe med noen nye strømper til noen kule antrekk jeg skal teste ut. Så mini fikk i det minste frisket opp vårgarderoben før hun ble syk i dag, stakars ♥ Lindex har så mye fint og nå har det kommet en hel dryss av nyheter på både dame, herre- og barnefronten.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply